Hyper Converged 2017-05-30T09:54:12+00:00

Hyper Converged

Prøv noget andet næste gang du skal skifte storage, backup eller servere. Overvej en hyper converged løsning hvor du kan drive dit datacenter på en nem og simpel måde, der giver dig et effektivt storage miljø og en langt højere applikationsperformance.

Samtlige af de leverandører som du typisk har arbejdet med er i gang med, at skifte helt ny strategi inden for server, storage og backup. Nu handler det ikke om, at levere din IT infrastruktur som separate enheder der indkøbes og implementeres særskilt – nu er der et skifte i gang, som betyder at din fremtidige infrastruktur vil gå i retning af en hyper converged infrastruktur.

Hvad er hyper converged infrastruktur? (HCI)

enovate hyper convergedMed en HCI-løsning vil man kunne forenkle og simplificere datacentre med en ensartet, skalérbar, standardiseret server-infrastruktur. De fleste løsninger fra SimpliVity, Cisco, Nutanix, VMware m.fl. har samlet et komplet datacenter i 2U standard servere, som indeholder alle komponenterne til din IT infrastruktur – Server, storage, VMWare, backup, de-duplikering, WAN-optimering og ikke mindst central management. Det er enkelt at installere og nemt at vedligeholde efterfølgende. For at kunne forenkle og konsolidere store datamængder ind på standard X86-servere med standard SAS og Flash harddiske bruges der aktiv de-duplikering, der reducerer datamængderne på din storage og backup løsning med faktor på op til 40:1. Dvs 40TB kan reduceres og gemmes på 1TB storage.

Det har ikke kun handlet om simplificering men også om, at hjælpe virksomheder med at få bedre styr på deres hastigt stigende storage vækst og øget krav til performance. Med en HCI-løsning vokser ens data på en ny unik måde idet dataen de-duplikeres inden det gemmes på hard- eller flashdiske. Ligger dataen der i forvejen skal det ikke skrives igen hvilket betyder, at mange kunder oplever en platform der er op til 50-60% mere effektiv end deres nuværende storagesystem. Ofte betyder det også en markant performanceforbedring idet en stor mængde data aldrig skal skrives.

Fordele ved en hyper converged infrastruktur:

  • En samlet løsning, der indeholder alle komponenter til din IT-infrastruktur
  • En management platform
  • ”black box” kommer færdig konfigureret
  • Skalerbar – brug for mere performance eller kapacitet så adderes en ekstra server
  • Markant reduktion i timer det årligt tager at drive sin IT infrastruktur
  • Hurtig backup og restore – 60 sek. for en VM på 1 TB.
  • Lav TCO ved central drift og vedligeholdelse

Kontaktinformationer

Enovate
CVR: 38116436

Skovbrynet 6,
2690 Karlslunde

Tlf: +45 3114 4115
E-mail: rt@enovate.dk

Kontakt os